Palvelut

Palvelut

Hotellit

Istanbulin kansainvälisen lentokentän hotellissa (puh: +90(0)212 465 4030) on 85 huonetta, kuntoilukeskus, kaksi konferenssitilaa ja business-keskus. Muita lentokenttäalueella olevia hotelleja: Radisson SAS Konferenssi- ja lentokenttähotelli (puh: +90(0)212 475 2323), Polat Renaissance Istanbul Hotelli (puh: +90(0)212 663 1700) ja Airport Inn Hotelli (puh: +90(0)212 663 7859). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on sopiva määrä myymälöitä, ravintoloita ja baareja. Lentokentällä on viisi verovapaata myymälää ja "basaari", joka muistuttaa Istanbulin olevaa kuuluisaa Istiklal-katua.

Matkatavarat

Tuloaulassa on palvelupiste, jonne voi jättää matkatavaroita säilytykseen. Normaalikokoinen matkalaukku maksaa 12 liiraa/vrk, ja suurempi matkalaukku 15 liiraa/vrk. Ulkomaanterminaalin lähtöaulassa on löytötavarapiste.

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on useita neuvontapalveluita, joista saa lentokenttää koskevan tiedon lisäksi apua esimerkiksi hotellin varaamisessa. Neuvonnoista saa myös esitteitä Istanbulin turistinähtävyyksistä.

Yritykset

Ulkomaanterminaalissa on viisi VIP-tilaa ja kolme kokoushuonetta. Tepe Konferenssihuoneessa on tilaa 70 henkilölle, Akfen Konferenssihuone on suurempi, ja sinne mahtuu 200 henkilöä ja F Ergokmeniin mahtuu 50 henkilöä. Lisätietoa tiloista saa soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon.

Istanbulin kansainvälinen lentokenttähotelli ja Radisson SAS Hotelli tarjoavat myös palveluita liikematkustajille sekä kokoustiloja (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Liikuntarajoitteiset matkustajat voivat käyttää passitarkastuksen jälkeen sähköautoja (puh: +90(0)212 663 2550). Sähköautoa voi käyttää jos lähtöportti sijaitsee kaukana. Neuvontapalvelusta voi pyytää henkilökohtaista saattoapua.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Sekä kotimaan- että ulkomaanterminaalissa on posti. Ensiapuun saa yhteyden neuvonnan kautta tai soittamalla numeroon: +90 212 663 64 00, alanumero 707). Lentokentällä on lisäksi vauvanhoitohuoneita ja leikkinurkkauksia.