Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

T3:ssa on metroasema. Metro ajaa useisiin paikkoihin Dubaissa sekä Jumeirah Beachille. Vanhan kaupunginosan ja Deiran metroaseman nimi on Union Square.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 4 kilometriä Dubain keskustasta itään. Lentokenttätie kulkee suoraan lentokentän vierestä kaupungin keskustaan (kaakkoon). 

Terminaalien 1 ja 2 edestä lähtevillä ylellisillä busseilla (Dubain kansainvälisen lentokentän bussipalvelu) pääsee Dubain keskustaan ja moniin hotelleihin. Kaupunkibussit 4, 11, 15, 33 ja 44 ajavat T1:sestä kaupungin keskustaan. Bussilinja 2 lähtee T2:sesta.  

Autonvuokraus Dubain kansainvälinen lentokenttä

Terminaalissa 1 on autovuokraamoja: A Sia, Autolease, Budget, Continental, Diamond Lease, Dollar, Europcar, Hertz, Patriot, National, Sixt, Thrifty ja United Car. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalien 1, 2 ja 3 edessä on vapaita takseja (joissa taksamittarit). 

Lentokentän pysäköinti

Jokaisessa Dubain lentokentän terminaalissa on sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköintialue. Parkkimaksu on vuorokaudelta AED 140,00 - AED 560,00