Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hotelli Dubai International (puh. +971(0)4 2244 000) sijaitsee lentokentällä (Sheikh Rashid -terminaali). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaaleissa on paljon myymälöitä, ravintoloita ja (pikaruoka)baareja.

Matkatavarat

Monissa lounge-tiloissa on matkatavaroiden säilytyspalvelu.

Neuvonta

Neuvontapisteitä löytyy kaikkialta lentokenttää. T1:sessä on DTCM -neuvontapiste, josta saa turisti-infoa.

Yritykset

Connect Business Center sijaitsee lentokentän ainoassa hotellissa: Hotelli Dubai Internationalissa. Keskuksessa on useita kokoushuoneita sekä suurempi konferenssitila kaikilla mahdollisilla palveluilla. Connect-keskuksen lisäksi lentokentällä on Global Link -keskus, joka sijaitsee lähtöaulan portin 16 lähellä. Global link -keskuksessa on muun muassa Internet-yhteydellä varustettuja työpisteitä.

VIP-palvelu (Al Majlis) on tarkoitettu korkeatasoista palvelua vaativille matkustajille. Terminaaleissa on useita Internet-yhteydellä varustettuja lounge-tiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Dubain kansainvälisellä lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erityistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja. Lähtöaulasta (A- ja B-rivien välissä) löytyy liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja lähtöselvitystiskejä (puh. +971(0)2 162 016). 

Muut palvelut

Jokaisessa terminaalissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja raha-automaatteja. Terminaalin 1 pohjakerroksessa ja lähtöportin 13 vieressä on lääkäri. Lisäksi lentokentällä on lasten leikkihuone, naisille tarkoitettu rentoutumistila, neljä rukoushuonetta (erilliset tilat miehille ja naisille). Lentokentällä on jopa liikuntakeskus, jossa on kuntosalin lisäksi uima-allas ja hierontapalvelu. Opiskelijoille on olemassa ohjattu lentokenttäkierros.