Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Sharm el-Sheikhin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 18 kilometriä koilliseen Sharm el-Sheikhistä ja 10 kilometriä suositulta Na'ama Bayn rannalta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla, koska se on El-Salam Roadin varrella, joka vie Na'amaan ja sieltä Sharm el-Sheikhiin. Tie on melko ruuhkainen; vaihtoehtoisesti voi ajaa kehätietä.

Virallisesti lentokentältä pitäisi olla minibussiyhteys Sharm el-Sheikhiin, mutta ei ole selvinnyt onko kyseistä bussia olemassakaan.

Autonvuokraus Sharm el-Sheikhin lentokentällä

Tuloaulassa ei ole autovuokraamojen palvelutiskejä. Sixtillä on edustaja tuloaulassa. Muilla autovuokraamoilla on palvelutiskit hotelleissa lähellä lentokenttää, kuten esimerkiksi Avisilla, Budgetilla ja Hertzillä. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Parkkipaikan kautta tielle käveleviä matkustajia lähestytään taksikuskien toimesta. Virallinen taksa Na'ama Bayhin on 40 Egyptin puntaa. Se on jo jyrkkä hinta viiden minuutin matkasta, mutta kuskit pyytävät vielä enemmän. On neuvoteltava ankarasti ja sovittava selkeä hinta lopuksi.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella parkkipaikka lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin. Emme suosittele auton jättämistä sinne yön yli.