Palvelut

Palvelut

Hotellit

Sharm el-Sheikhin lentokentällä ei ole hotellia, mutta useita hotelleja ja lomakeskuksia löytyy rannalta lähellä lentokenttää. Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin lukeutuvat muun muassa Hilton Sharks Bay Resort‎ (puh: +20(0)69 360 3333), Savoy Sharm el-Sheikh Hotel (puh: +20(0)69 360 2500) ja Tropicana Grand Oasis (puh: +20(0)2 2268 0903). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Sharm el-Sheikhin lentokentällä on rajoitetusti ruoka- ja juomapaikkoja sekä myymälöitä.

Matkatavarat

Sharm el-Sheikhin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavara-asiat hoidetaan neuvontapisteen kautta.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste lentokenttäpalveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen, jos se vain suinkin on miehitetty.

Yritykset

1-terminaalissa on VIP lounge (puh: +20(0)69 362 3304). Sitä lukuun ottamatta Sharm el-Sheikhin lentokenttä ei tarjoa palveluja liikematkustajille. Näitä varten on käännyttävä isompien lomakeskusten puoleen, kuten esimerkiksi Hilton Resort (ks. kohta Hotellit), josta on saatavilla kokous- ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Sharm el-Sheikhin lentokentällä vammaisten itsenäinen liikkuminen on rajattua. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mutta wc:itä ei ole mukautettu. Tilanne saattaa muuttua uuden 3-terminaalin avaamisen yhtyedessä (vuonna 2012).

Muut palvelut

Keskusaulassa on muutama valuutanvaihtopiste ja pankkiautomaatti. Sieltä löytyy myös infokioskeja sekä matkanjärjestäjiä.