Kulkuyhteydet

Kuluyhteydet

Juna

Addis Ababan lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Bolessa 8 kilometriä kaakkoon Addis Ababan keskustasta kaupungin laitamilla. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Etiopian pääkaupungin keskustasta ajetaan Africa Avenueta kaakkoon ja jatketaan Bole Roadia lentokentälle. Muista kaupunginosista voi ajaa kehätietä pitkin. Lentokentän suunta ja liittymä ovat selkeästi viitoitettu.

Addis Ababaan ei ole tavallista bussilinjaa. Minibusseja kulkee pääkaupunkiin, mutta ne eivät pysähdy terminaalin edessä. Ensin pitää kävellä parkkialueen läpi päätielle, jossa voi pysäyttää sinisen minibussin. Matka kaupungin keskustaan kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 15 birriä (Etiopian valuutta).

Autonvuokraus Addis Ababan lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Addis Ababan lentokentällä on useita autovuokraamoja kuten Alamo, Avis, Europcar, Hertz ja Sixt. Auton voi myös vuokrata paikallisilta palveluntarjoajilta National Tour Operations -yhtiön tai matkatoimistojen kautta.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja. Jotkut käyttävät mittaria, mutta useimmiten hinnasta sovitaan erikseen. Ennen taksiin nousemista tulee varmistaa, että hinta on määritetty. Taksimatka Addis Ababan keskustaan maksaa noin 60 birriä.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on parkkialue lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin.