Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Nairobin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä Nairobista kaakkoon, ja sinne pääsee helposti autolla. Lentokentälle ajettaessa pitää ajaa Mombasan merenrantakohteeseen johtavaa A-104-moottoritietä. Embakasin esikaupunkialueen jälkeen lentokentälle johtava tie on viitoitettu selvästi.

Terminaalirakennuksen edessä on busseja. KBS-bussiyhtiön linja 34 ajaa erittäin usein Nairobin keskustaan. Nairobin, Arushan ja Tansaniassa sijaitsevan Moshin välillä liikennöivä Riversiden bussi pysähtyy lentokentällä. Tähän bussiin pitää varata paikka etukäteen!

Autonvuokraus - Nairobin Jomo Kenyattan kansainvälinen lentokenttä

Nairobin lentokentällä on paljon autovuokraamoita. Paikallisten yritysten lisäksi sieltä löytyy seuraavat kansainväliset autovuokraamot: Avis, Budget, Europcar ja Hertz. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Turvallisin tapa matkustaa lentokentältä Nairobiin on taksi. Tullitarkastuksen vieressä on palvelutiski, josta voi ostaa taksilippuja kiinteään hintaan. Taksin voi ottaa suoraan terminaalin ulkopuolelta mutta kenialaiset taksikuskit ovat tunnettuja korkeista hinnoistaan. Taksimatka Nairobin keskustaan kestää aamu- ja iltapäiväruuhkien ulkopuolisina aikoina noin puoli tuntia, ja se maksaa noin 800-1 000 shillinkiä. Kenatco Cab (puh: +254(0)20 21561) on hyvä taksiyhtiö.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen vieressä on sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköintialue. Parkkihintoja ei ole saatavilla.