Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähimmät ja korkeatasoisemmat hotellit löytyvät Nairobista: Hilton Nairobi Hotelli (puh: +254(0)20 250 000), Grand Regency Hotelli (puh: +254(0)20 211 199), Fairview Hotelli (puh: +254(0)20 288 1000) ja Nairobi Serena Hotelli (puh: +254(0)20 282 2000).

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on muutama ravintola, välipalabaari ja kahvila. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva ravintola Simba on hyvin suosittu ja sieltä on erinomaiset näkymät lentokoneisiin. Kahvinrakastajien kannattaa käydä lähtöportin 14 lähellä sijaitsevassa Java kahvilassa. Lentokentällä on myös virvoitusjuoma- ja makeisautomaatteja. Lentokentällä on paljon myymälöitä; siellä on monta verovapaata myymälää sekä afrikkalaisia matkamuistoja, vaatteita ja koruja myyviä kauppoja. Lentokentällä on lisäksi yksi kenialaiseen kahviin erikoistunut kauppa.

Matkatavarat

Matkatavarahallissa on matkatavarasäilytys. Löytötavaroita voi tiedustella lentokentän neuvonnasta.

Neuvonta

Kummassakin terminaalissa on lentokenttämanagerin toimisto (puh: +254(0)20 822 111). Lentokentällä on lisäksi neuvontoja ja matkatoimistoja.

Yritykset

Lukuun ottamatta lentoyhtiöiden tilojen tarjoamia palveluita Nairobin lentokentällä ei ole liikematkustajille suunnattuja palveluita. Lähtöportin 9 vieressä sijaitsevassa Internet-kahvilassa (Chapex Travel Services) voi käyttää kopiointikonetta ja faksia. Kokonaisvaltaisemmat palvelut sekä kokous- ja konferenssitilat löytyvät Nairobin suuremmista liikemieshotelleista (katso Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Nairobin lentokenttä soveltuu kohtalaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Hissit ovat muunnettu pyörätuolilla liikkuville sopiviksi, mutta muuten palvelu ei kovin vaikuttavaa. Henkilökohtaista apua voi pyytää neuvonnasta.

Muut palvelut

Terminaalissa on valuutanvaihtopisteitä, pankkeja ja posti. Ulkomaanlentojen tuloaulassa on Barclay's pankki ja automaatti. Lentokentällä on ensiapuasema, johon saa yhteyden neuvontatiskien kautta. Lähtöportin 9 vieressä on Internet-kahvila ja langaton Internet-yhteys toimii muutamassa paikassa (esimerkiksi lähtöportilla 10). Lasten leikkialue löytyy lähtöportilta 11.