Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lagosin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lagosin lentokenttä sijaitsee 22 kilometriä louteeseen kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Lagosin lentokentältä kulkee moottoritie kaupunkiin. Riippuen liikenteestä matka kestää 30-60 minuuttia.

Autonvuokraus Lagosin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Auton voi vuokrata kahdelta kansainväliseltä yritykseltä, Avisilta tai Hertziltä. On hyvä muistaa, että joitain valtateitä lukuun ottamatta Nigerian kadut ovat huonossa kunnossa.

Tavallisia busseja sekä minibusseja kulkee lentokentän ja keskustan välillä, mutta ne ovat usein täynnä eivätkä ole myöskään kovin turvallisia.

Taksi

Taksi on ylivoimaisesti vaivattomin ja turvallisin tapa matkustaa lentokentältä Lagosiin. Takseja löytyy lähtöaulan edestä, eli saapuessa on ensin mentävä yläkertaan. Taksa pitää sopia etukäteen. On tosissaan neuvoteltava, jos haluaa 'oikean' hinnan.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihalli rakennettiin uuden terminaalin MMA2:n kanssa. Tunnin pysäköinti maksaa 100 nairaa. Päivähinta on 1 500 nairaa. Parkkihallista on yhteys terminaaliin käytävää pitkin.