Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lagosin lentokentällä on yksi hotelli, Blue Lodge Hotel (puh: +234 709 876 6976). Muihin lentokentän lähiympäritön hotelleihin kuuluvat Welcome Centre Hotel (puh: +234(0)1 271 9254), Havannah Suites and Conference Centre‎ (puh: +234(0)1 730 0129) ja Sheraton Hotel (puh: +234(0)1 497 8660).

Myymälät ja ravintolat

Lagosin lentokentällä (ainakin MMA2-terminaalissa) on kohtuullinen määrä ruoka- ja juomapaikkoja. Siellä on seitmän ravintolaa, jotka tarjoavat afrikkalaisia ja kansainvälisiä aterioita. Ostosmahdollisuudet ovat rajatut. Nigerialaisia koruja sekä puuveistoksia myyvä matkamuistoliike veloittaa korkeita hintoja. Kaupungissa ja muualla Nigeriassa tuliaiset ovat edullisempia.

Matkatavarat

Lagosin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Laukunkantajat yrittävät väkisin tarjota palvelujaan, mutta heidän kanssaan on oltava varovainen: hinnasta on sovittava etukäteen, eikä katsetta tule irroittaa matkatavaroista hetkeksikään.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontapiste lentokenttään liittyviä kyselyitä varten. Sieltä voi myös varata hotellin.

Yritykset

Lagosin lentokentän puitteet liikematkaajille ovat rajatut. Yrityspalveluita varten on siirryttävä Sheraton Hotelliin tai Havannah Conference Centeriin (ks. kohta Hotellit). Lentokentällä on kaksi loungea, VIP Lounge ja Executive Lounge (vain jäsenille, lisätietoa sähköpostilla customercare@mma2lagos.com).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Uudessa MMA2-terminaalissa on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Viisi pankkia, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja löytyy hajoittain terminaalista. Siellä on myös postikonttori sekä ensiapupiste. Vaikka turvatoimia parannettiin MMA2-terminaalin myötä, Lagosin lentokentällä on silti oltava varovainen: tullivirkailijoiksi tai lentokentän henkilökunnaksi pukeutuneet ihmiset eivät välttämättä ole miltä näyttävät, ja he saattavatkin olla liikkeellä ryöstääkseen matkustajien rahat (tai tavarat).