Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Santa Cruzin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 14 kilometriä pohjoiseen Santa Cruzista. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla: se sijaitsee Santa Cruzin ja Monteron välisen moottoritien varrella. Santa Cruzin lentokentän liittymä on selkeästi merkitty.

Minibusseja kulkee lentokentältä Santa Cruzin keskusbussiasemalle.

Autonvuokraus Santa Cruzin Viru Virun lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Santa Cruzin Viru Virun lentokentällä on kolme autovuokraamoa: Avis, Hertz ja Localiza. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Virallisesti ainoastaan Radio Movil El Toucan ja Radio Movil Vallegrande -yhtiöiden taksit ovat sallittu Santa Cruzin lentokentällä. Epäviralliset taksikuskit lähestyvät kuitenkin matkustajia. Emme missään tapauksessa suosittele kokeilemaan epävirallista taksia. Matka Santa Cruzin keskustaan maksaa noin 50 bolivianoa.

Pysäköinti lentokentällä

Santa Cruzin lentokentällä on kaksi parkkialuetta, joissa on paikkoja lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin. Suurempi parkkialue on 3-terminaalin vieressä, pienempi lähellä terminaaleja 1 ja 2. Kaikki parkkipaikat ovat kävelymatkan päässä terminaaleista. Kattamattomalla parkkialueella saa pysäköidä ilmaiseksi; katetut paikat maksavat 20 bolivianoa per päivä.