Palvelut

Palvelut

Hotellit

Santa Cruzin lentokentällä ei ole hotellia. Hotel Camino Real‎ (puh: +591(0)3 342 3535) on lähin hotelli. Muita hotelleja löytyy kaupungin keskustasta, kuten esimerkiksi Los Tajibos Hotel and Convention Center‎ (puh: +591(0)3 342 1000), Hotel Cortez‎ (puh: 591(0)3 333 1234) ja Gran Hotel Santa Cruz‎ (puh: +591(0)3 334 8811). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Santa Cruzin Viru Virun lentokentällä on kohtuullinen tarjonta ruoka- ja juomapaikkoja, joiden joukkoon lukeutuu yksi ravintola ja joitain baareja. Lentokentällä on myös Duty Free -myymälä. Muut liikkeet myyvät pääasiassa bolivialaisia matkamuistoja.

Matkatavarat

Matkatavaroiden säilytyslokeroja löytyy käytävältä keskusaulan ja kotimaanlentojen tuloaulan väliltä. Löytötavaratoimisto on lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste Santa Cruzin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Turistitoimistolla on palvelutiski ulkomaanlentojen tuloaulassa; sieltä voi myös varata hotellihuoneen.

Yritykset

Santa Cruzin lentokentällä on kolme VIP loungea. Niin kutsutun Salón de los Espejos (-peilisalin) voi vuokrata kokouksia tai näyttelyitä varten. Laajempia yrityspalveluja löytyy business-hotelleista Santa Cruzissa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Santa Cruzin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luikia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja löytyy keskusaulasta ja ulkomaanterminaalin tuloaulasta, jossa myös ensiapupiste sijaitsee.