Palvelut

Palvelut

Hotellit

Brasílian lentokentällä ei ole hotellia. Lähimmät hotellit sijaitsevat eteläisissä kaupunginosissa Brasilian pääkaupungissa kuten esimerkiksi Hotel Pousada Brasil (puh: +55(0)61 3443 9000) ja Hotel Pousada do Pescador (puh: +55(0)61 3323 8441). Keskustassa on enemmän valinnan varaa, muun muassa Hotel Mercure Brasília Lider (puh: +55(0)61 3426 4000) ja Carlton Hotel (puh: +55(0)61 3224 8819). Golden Tulip Brasília Alvorada (puh: +55(0)61 3424-7018) on suosittu vaihtoehto yritysmatkaajien sekä turistien keskuudessa, koska siellä on loistavat puitteet (mukaanlukien konferenssikeskus). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Brasílian lentokentällä on paljon ravintoloita, kahviloita, baareja sekä myymälöitä. Useimmat ravintolat sulkevat yöksi, mutta kaksi snack-baaria on auki 24 tuntia päivässä. Pitkästyminen on hankalaa Brasílian lentokentän yli 140 myymälän ansiosta.

Matkatavarat

Matkatavaroille on säilytyslokeroita. Löytötavaratoimisto on lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloissa on molemmissa neuvontapisteet lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Tuloaulassa on myös turistien neuvontapiste (puh: +55(0)61 3364 9488), josta saa esitteitä ja karttoja. Henkilökunnalle kysymysten esittämisen ohella on myös mahdollista tiedustella asioita kosketusnäytöstä.

Yritykset

VIP loungea lukuunottamatta Brasílian lentokenttä ei tarjoa yrityspalveluja. Postikonttorissa voi kopioida ja faksata, mutta muita palveluja varten on käännyttävä business-hotellien puoleen Brasílian keskustassa kuten Blue Tree Park (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Brasílian lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Lentokentällä on kaksi pankkia, joista Banco do Brasil toimii myös valuutanvaihtopisteenä. Lisäksi kentällä on kuusi pankkiautomaattia, ensiapupiste, postikonttori ja muutama matkanjärjestäjä.