Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Rio de Janeiron Galeãon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 20 kilometriä pohjoiseen Rio de Janeiron keskustasta. Lentokenttä on saarella ja siitä syystä sinne ei ole montaa tievaihtoehtoa Riosta. Voi ajaa joko Linha Vermelhaa tai Avenida Brasilia (moottoritie BR-101). Lentokentän suunta on viitoitettu molempien teiden varrella selkeästi Aeroporto Internacional Antonio Carlos Jobimina.

Tavallisia busseja kulkee Rio de Janeiron keskustaan, mutta suosittelemme käyttämään jotain pikabussia. Empresa Real -yhtiön busseja kulkee Santos Dumontin lentokentälle, Rion bisneskeskukseen ja Copacabanan rannoille.

Autonvuokraus Rio de Janeiron Galeãon lentokentällä

Autonvuokraus-tiskejä on molempien terminaalien tuloauloissa. Lentokentällä on viisi autovuokraamoa, kansainväliset yritykset Avis, Hertz ja National sekä paikalliset Localiza ja Unidas. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on valtava määrä tuloaulan edessä. Välttääkseen kymmenien kuskien ahdistelua, taksi on hyvä varata etukäteen turistitoimiston palvelutiskiltä tuloaulassa. Hinta on tällöin kiinteä, eikä muutu vaikka taksi jäisikin jumiin Rio de Janeiron joskus erittäin ruuhkaiseen liikenteeseen. Matka Rion keskustaan kestää noin 45 minuuttia (ruuhka-ajan ulkopuolella).

Pysäköinti lentokentällä

Molempien terminaalien yhteydessä on parkkihalleja sekä katettuja parkkipaikkoja niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseen pysäköintiin. Lisätietoa pysäköinnistä Rio de Janeiron Galeãon lentokentällä saa puhelimitse numerosta +55(0)21 398 4597.