Palvelut

Palvelut

Hotellit

Galeãon lentokentällä on yksi hotelli: Luxor Hotel (puh : +55(0)21 2468 8998). Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin lukeutuvat muun muassa Stop Time Hotel (puh: +55(0)21 3976 0082), Windsor Guanabara Hotel (puh: +55(0)21 2195 6000) ja Hotel Ibis (puh: +55(0)21 3506 4500). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Kummassakin terminaalissa on kohtuullinen tarjonta ravintoloita, kahviloita, baareja sekä myymälöitä, siinä missä uudessa 2-terminaalissa on selkeästi vanhaa 1-terminaalia parempi valikoima. Luxor Hotellissa on brasilialainen grilliravintola.

Matkatavarat

Matkatavaroiden säilytyslokeroita ja löytötavaratoimistot löytyy molemmista terminaaleista. Matkatavarat on myös mahdollista suojata muovikelmulla.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloista löytyy neuvontapisteet kyselyihin Rio de Janeiron Galeãon lentokenttästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista. Lisäksi 2-terminaalissa on kosketusnäyttöjä, joiden avulla voi etsiä tietoa. Turistitoimistolla on palvelutiskit kummankin terminaalin tuloaulassa.

Yritykset

Peruspalveluja kuten faksia ja kopiointia lukuun ottamatta terminaalista ei löydy palveluja yritysmatkustajille. Kyseisiä palveluja varten on mentävä Luxor Hotelliin (ks. kohta Hotellit), joka tarjoaa myös neuvottelu- ja konferenssitilat.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Rio de Janeiron Galeãon lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Invalidiparkkipaikkoja on varattu liikuntarajoitteisille matkustajille läheltä terminaaleja.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Siellä on myös postikonttori, apteekki, ensiapupiste ja lastenhoitohuoneita. Lentokentällä on internet-kahviloita sekä hotspotteja langattomalle verkolle (Wi-Fi), kuten esimerkiksi Bob's Restaurant, Rei do Mate -ravintola ja Via Mundi -kahvila.