Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Santos Dumontin lentokenttä sijaitsee vain kaksi kilometriä Rio de Janeiron keskustasta, suoraan Baia de Guanabarassa. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla, koska tämän lahden varrella kulkeva tie menee myös lentokentän ohi.

Kaksi bussiyhtiötä toimii Santos Dumontin lentokentältä. Realturin bussit kulkevat noin 20 minuutissa Copacabanan rannoille. Puolen tunnin välein Real Auto Ônibus -yhtiön shuttle-bussit lähtevät Rio de Janeiron keskusbussiasemalle, Galeãon lentokentälle ja kaupungin eteläisiin lähiöihin päätepysäkille Barra da Tijucaan.

Autonvuokraus Rio de Janeiron Santos Dumontin lentokentällä

Tuloaulasta löytyy autonvuokraus-tiskit. Rio de Janeiron Santos Dumontin lentokentällä on kaksi autovuokraamoa: Avis ja Hertz. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja, joihin voi ostaa kiinteähintaisen lipun paikalla olevista kojuista. Matka Santos Dumontista Ipanemaan maksaa noin 30 realia.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin läheltä löytyy parkkihalli; auton voi myös pysäköidä kattamattomalle parkkialueelle. Yhteensä lentokentällä on pysäköintipaikkoja yli tuhannelle autolle. Lisätietoa pysäköinnistä Rio de Janeiron Santos Dumontin lentokentällä saa Multiparkin kotisivuilta tai puhelimitse numerosta 0800 116 001 (ainoastaan Brasiliasta käsin).