Palvelut

Palvelut

Hotellit

Rio de Janeiron Santos Dumontin lentokentällä ei ole hotellia, mutta sen lähiympäristössä niitä on riittävästi. Yksi lähimmistä hotelleista on Ibis Hotel (puh: +55(0)21 3506 4500). Muihin lähiympäristön hotelleihin lukeutuvat Novotel (puh: +55(0)21 3506 8500), Windsor Asturias (puh: +55(0)21 2195 1500) ja Aeroporto Othon Hotel (puh: +55(0)21 3575 7200). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ravintoloiden, kahviloiden, baarien ja myymälöiden määrä on rajattu Santos Dumontin lentokentällä.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavaroiden säilytyslokeroja. Kadonneita tavaroita voi tiedustella neuvontapisteestä.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste Santos Dumontin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen.

Yritykset

Lentokenttä ei tarjoa palveluja yritysmatkustajille. Tämä saattaa muuttua vuoden 2014 FIFA World Cupia varten tehtävien uudistusten lomassa, mutta siihen asti on käännyttävä lähiympäristön hotellien puoleen (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Rio de Janeiron Santos Dumontin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Pankkeja (Banco do Brasil ja HSBC), valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Lisäksi internettiä voi käyttää tietokoneilla lentokentän internet-kahviloissa.