Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Sao Paulon rautatieasemalle pääsee lentokenttäbussilla.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometriä Sao Paulosta koilliseen. Lentokentälle pääsee ajamalla Ayrton Senna -moottoritietä tai President Dutra -moottoritietä. Seuraa lentokenttäkylttejä.

Punaiset ja siniset lentokenttäbussit ajavat säännöllisin väliajoin kummankin terminaalin kautta Sao Paulon keskustaan, linja-autoasemalle, Gongonhasin kotimaanlentokentälle ja moniin hotelleihin. Bussilippu maksaa BRL 24,00 ja matka kestää noin 40 minuuttia. Bussilippuja voi ostaa tuloaulasta. Lentokentältä liikennöi myös kaupunkibusseja ja korkeatasoisia tilausbusseja.

Autonvuokraus Sao Paulo Guarulhosin kansainvälinen lentokenttä

Sao Paulon lentokentällä on useita autovuokraamoja: Avis, Budget, Localiza, Locar Alpha ja Unidas. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Kummankin terminaalin edessä on taksiasema. Paras tapa on ostaa etukäteen taksilippu Rio de Janeiron matkatoimistosta. Taksimatka Sao Paulon keskustaan maksaa noin BRL 85,00. Jos sinulla ei ole taksilippua, sovi hinnasta etukäteen ja tarkista, että taksamittari on matkan alussa nollassa.

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on useita pysäköintialueita. Kaikki 3000 parkkipaikkaa sijaitsevat terminaalien edessä. Parkkimaksu on tunnilta BRL 7,50, 4 tunnilta BRL 13,50 ja vuorokaudelta BRL 31,50.