Palvelut

Palvelut

Hotellit

Terminaaleissa ei ole hotellia mutta Ceasar Park Hotelli (puh. +55(0)11 2124 5800) sijaitsee lentokenttäbussilla vain 5 minuutin päässä lentokentältä. Toinen vaihtoehto on Marriot Sao Paulon lentokenttähotelli (puh. +55(0)11 2468 6999). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Molemmissa terminaaleissa on paljon myymälöitä, ravintoloita ja (pikaruoka)baareja.

Matkatavarat

Tuloaulassa on matkatavarasäilytys. Hinta: BRL 7,00-18.00 per matkalaukku. Samasta paikasta voi tiedustella myös löytötavaroita (puh. +55(0)11 5543 0488).

Neuvonta

Terminaalien lähtöauloissa on neuvontapalveluita, joista saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Tuloaulassa on turisti-info.

Yritykset

Lähtöaulasta löytyy liikematkustajille suunnattuja palveluita (faksi, kopiointi ja tietokoneet). Lentokentällä on lisäksi toimisto- ja kokoustiloja (kapasiteetti 100 henkilöä). Lounge-tiloissa on pistorasioita kannettaville tietokoneille.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Sao Paulo Guarulhosin kansainvälisellä lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille mukautettuja wc-tiloja sekä erikoispuhelimia kuulovammaisille. Lentokentällä on erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä. Terminaaleissa on helppo liikkua pyörätuolilla.

Muut palvelut

Terminaaleissa on raha-automaatteja. Kummassakin terminaalissa toimii nopea langaton Internet-yhteys. Lounge-tiloissa on pistorasiat kannattaville tietokoneille.