Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle Chilen pääkaupungissa ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Santiagon lentokenttä sijaitsee 18 kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla Costanera Norte -maksullista tietä pitkin, joka lännestä itään Chilen pääkaupungin poikki. Lentokentälle pääsee myös Santiagon kehätietä - Autopista Vespucio Norte Expressiä (liittymä 18).

Centropuerton busseja (puh: +56(0)2 601 9883) lähtee kymmenen minuutin välein Los Héroes -metroasemalle. Tavallisia busseja kulkee myös kaupungin Tur Bus (puh: (+56(0)2 822 7741) terminaaliin, josta matkaa voi jatkaa kaupunkibussilla tai metrolla. Matka kestää 30-40 minuuttia.

Autonvuokraus Santiagon lentokentällä

Matkatavoiden luovutusaulassa sekä keskusaulassa on autonvuokraus-tiskejä. Santiagon lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Avis, Alamo/National, Hertz, Budget, Econorent ja Rosselot. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Kaksi taksiyhtiötä on virallisesti sallittu toimimaan Santiagon lentokentällä: Taxi Oficial ja Taxi Vip. Molemmilla yhtiöillä on palvelutiskit keskusaulassa ja tuloauloissa. Terminaalin sisällä epäviralliset kuskit yrittävät houkutella matkustajia takseihinsa, mutta lukuisat kyltit varoittavat käyttämästä heidän 'palvelua'. Matka Santiagon keskustaan kestää noin 30 minuuttia, jos menee maksullista tietä.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihalli on suoraan yhteydessä terminaaliin. Lentokenttäbusseja kulkee kattamattomilta pitkäaikaisilta pysäköintialueilta terminaalille. Lisätietoa pysäköinnistä Santiagon lentokentällä saa puhelimitse numerosta +56(0)2 601 9168.