Palvelut

Palvelut

Hotellit

Santiagon lentokentällä on yksi hotelli: Holiday Inn Express Santiago Airport (puh: +56(0)2 799 9900), joka on suoraan yhteydessä terminaaliin. Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Hotel Diego de Almagro Aeropuerto (puh: +56(0)2 230 5600), Best Western Hotel Los Espanoles (puh: +56(0)2 232 1824), Crowne Plaza Hotel Santiago (puh: +56(0)2 638 1042) ja Sheraton Santiago Hotel and Convention Centre (puh: +56(0)2 233 5000). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Santiagon lentokentällä on paljon kauppoja. Siellä on yli 70 liikettä, mukaan lukien neljä Duty Free -myymälää. Siellä on myös yli 20 ravintolaa, kahvilaa ja baaria, joiden joukossa on kansainvälisiä ketjuja kuten Starbucks mutta myös paikkoja, jotka tarjoavat Chilen erikoisuuksia.

Matkatavarat

Matkatavaroita voi ainoastaan säilyttää ulkomaanterminaalissa (lokeroissa tai palvelutiskin kautta). Molemmissa terminaaleissa on löytötavaratoimistot.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloista (puh: +56(0)2 690 1752/3) löytyy neuvontapisteet tiedusteluja varten Santiagon lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista. Lentokentän henkilökuntaa kävelee myös ympäriinsä. Lisäksi lentokentällä on turisti-informaatiopiste ulkomaanterminaalin tuloaulassa.

Yritykset

Bisneskeskus (puh: +56(0)2 690 1752) sijaitsee ulkomaanterminaalissa ja tarjoaa yritysmatkaajien palveluja kuten laitteet videokonferenssejä varten, faksin, kopiokoneen ja verkkoyhteyden. Sieltä voi myös vuokrata kokoustilat (korkeintaan 40 hengelle). Lisäksi Santiagon lentokentällä on useita VIP loungeja. Holiday Inn tarjoaa laajemmat puitteet (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Santiagon lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t (joissa on pistekirjoitetut ohjauspainikkeet) sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Pankkeja (Banco Santander ja Banco Santiago), valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Siellä on myös postikonttori, internet-kahviloita, apteekki, ensiapupiste (pohjakerros, ulkomaanterminaali) ja jopa hammashoitola. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla ravintoloissa ja kahviloissa.