Palvelut

Palvelut

Hotellit

Liman lentokentällä on yksi hotelli: Ramada Costa Del Sol Lima Airport Hotel (puh: +51(0)1 711 2000). Muita lentokentän lähiympäristöön kuuluvia hotelleja ovat Hotel San Antonio Abad (puh: +51(0)1 447 6766) ja Manhattan Inn Airport Hotel (puh: +51(0)1 260 7651). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Vuoden 2005 uudistuksien seurauksena Liman lentokentällä on runsas valikoima ravintoloita, kahviloita, baareja sekä myymälöitä. Matkamuistot ja perinteiset perulaiset tuotteet sekä Duty Free -myymälät löytyvät Perú Plazalta. Siellä on myös useita ruoka- ja juomapaikkoja, joiden joukossa on tupakoijilta arvostusta saava paikka: ei mikään tunkkainen pikkuhuone vaan ihan oikea tupakoijien baari.

Matkatavarat

Mtkatavaroille on säilytyslokeroita tai ne voi jättää säilytykseen palvelutiskille (puh: +51(0)1 517 3217). Löytötavaratoimisto on tuloaulassa. Matkatavarat on myös mahdollista suojata muovikelmulla.

Neuvonta

Terminaalissa on hajoittain useita neuvontapisteitä (puh: +51(0)1 517 3203), jotka auttavat kyselyissä Liman lentokentästä, sen palveluista tai lentoaikatauluista. Lisäksi tuloaulassa on turistitoimisto.

Yritykset

Lentokentällä on useita VIP loungeja business-luokan ja ensimmäisen luokan matkustajille. Välipalan ja virvokkeiden ohella loungeissa voi lukea kansainvälisiä sanomalehtiä, faksata, kopioida ja käyttää internettiä. Langaton verkkoyhteys on tietysti saatavilla loungeissa. Laajempia yrityspalveluita, kuten neuvottelu- ja konferenssitilojen vuokraamista varten on käännyttävä joko Ramada Airport Hotellin tai Manhattan Inn Airport Hotellin puoleen (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liman lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on pyörätuoliluiskia, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Lisäksi terminaalin sisäänkäynnin edestä on varattu invalidiparkkipaikkoja.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Telefonican toimistossa keskusaulassa voi faksata, kopioida ja soittaa ulkomaanpuheluita. Lentokentällä on myös postikonttori, apteekki, internet-kahviloita ja matkapuhelimen vuokraajia. Ensiapupiste (Sanidad Aérea) sijaitsee kotimaanterminaalin tuloaulassa.