Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Caracasin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Caracasin lentokenttä sijaitsee 21 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen. Venezuelan pääkaupunkiin pääsee lentokentältä helposti vuokra-autolla. Ensin seurataan Autopista/Caracas -kylttejä (autopista on maksullinen tie). Sitten ajetaan kahden tunnellin läpi (Boquerón I ja Boquerón II), ja kolmannen tunnelin (La Planicie) kohdalla pysytään vasemmalla Petaren suuntaan.

UCAM-yhtiön bussit (puh: +58(0)212 352 4818) lähtevät Caracasin keskustaan terminaalien vastapäiseltä asemalta. Matkan kestoksi tulee noin 40-50 minuuttia.

Autonvuokraus Caracas lentokentällä

Autoja voi vuokrata molempien terminaalien tuloauloissa. Caracasin lentokentällä on kahdeksan autovuokraamoa: kolme kansainvälisistä yritystä (Avis, Budget, Hertz) ja viisi paikallista palveluntarjoajaa (Aco Alquiler, Amigo, Auto 727, Margarita Rental ja Rojas). Auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Oman turvallisuuden nimissä on parasta käyttää virallisia takseja. Nämä tunnistaa rekisterinumerosta taksin kyljessä sekä selkeästi esillä olevasta lupakortista, jossa on kuljettan kuva. Kirkkaan keltaiselta Corporación Anfitriones -palvelutiskiltä kummankin terminaalin tuloaulassa voi varata taksin. Saman voi myös tehdä verkossa Taxi to Caracas -sivustolla. Caracasin keskustaan pitää varautua 30-60 minuutin matkaan.

Pysäköinti lentokentällä

Molemmilla terminaaleilla on parkkihallit ja kattamattomat ulkopysäköintialueet.