Palvelut

Palvelut

Hotellit

Caracasin lentokentällä on yksi hotelli, Eurobuilding Express (puh: +58(0)212 700 0700), suoraan terminaalia vastapäätä. Muihin Caracasin lentokentän ympäristössä (ja rannan läheisyydessä) oleviin hotelleihin kuuluu Marriott Hotel Playa Grande (puh: +58(0)212 535 2222), Hotel Miramar Suites (puh: +58(0)212 352 2414) ja Hotel Ole Caribe (puh: +58(0)212 620 2000). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Caracasin kansainvälinen lentokenttä tarjoaa valtavan valikoiman ravintoloita, kahviloita, baareja sekä ostosmahdollisuuksia. Siellä on Duty Free -myymälöitä, monia matkamuistokauppoja sekä kansainvälisiä merkkiliikkeitä kuten Levi’s, Hugo Boss, Tommy ja Timberland. Ulkomaanterminaalissa on enemmän ostos- ja ruokapaikkoja kuin kotimaanterminaalissa.

Matkatavarat

Molemmissa terminaaleissa on säilytyslokeroita ja löytötavaratoimisto. Porttereita voi myös palkata, mutta hinnasta tulee sopia selvästi etukäteen.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloissa on useita neuvontapisteitä, joista voi kysella Caracasin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen.

Yritykset

Terminaalissa on tarjolla vain peruspalvelut kuten faksi, kopiokone ja verkkoyhteys (Cantv:n toimistossa ulkomaanterminaalissa). Siellä on myös useita VIP loungeja. Luxor Hotelli (ks. kohta Hotellit) tarjoaa laajemmat yrityspalvelut, mukaan lukien neuvottelutilojen vuokrausmahdollisuuden.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Caracasin lentokentällä on huomioitu loistavasti vammasiten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Myös invalidipaikkoja on varattu niin lyhyt- kuin pitkäaikaispysäköintialueella.

Muut palvelut

Kotimaan- ja ulkomaanterminaaleissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Kotimaanterminaalissa on myös pieni postikonttori (kuriiri-palvelulla). Tietokoneita verkkoyhteydellä on käytettävissä ADV:n internet-kahviloissa ja Cantv:n toimistossa. Lisäksi lentokentällä on matkanjärjestäjiä, apteekki ja ensiapupiste. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla vain loungeissa tai niiden välittömässä läheisyydessä.