Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Lentokentältä pääsee Eindhovenin rautatieasemalle bussilla. Eindhovenista on erinomaiset junayhteydet muualla Alankomaihin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee A2-moottoritien varrella (Amsterdam - Maastricht). Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi. Liittymästä (nro.29) tulee ensin ajaa Anthony Fokkerweg-tietä, ja noin 500 metrin jälkeen tulee kääntyä oikealle, Luchthavenwegille.

Bussilinja 401 kulkee neljä kertaa tunnissa Eindhovenin keskustaan (keskusasemalle). Matka kestää noin 20 minuuttia.

Lentokentältä kulkee Ryanairin ja Corendon istabulin lentojen mukaisesti pikabusseja Amsterdamiin. Päätepysäkki on pääkaupungin keskusasemalla. Matka kestää noin kaksi tuntia.

Autonvuokraus Eindhovenin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja National. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja. 

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksimatka Eindhovenin keskustaan kestää noin 15 minuuttia.

Lentokentän pysäköinti

Terminaalin vieressä on lyhytaikaiseen parkkeeraamiseen tarkoitettu P1-pysäköintilalue. P3- ja P4-alueet (pitkäaikaispysäköintejä) sijaitsevat 300 ja 400 metrin päässä lentokentästä. Parkkimaksut: ensimmäiset 10 minuuttia ovat ilmaiset, yksi tunti € 3.00, yksi päivä € 24.50, kaksi päivää € 48.50, kolme päivää € 72.50. Neljännestä päivästä lähtien parkkimaksu on €10.00 /vrk.