Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähin hotelli on Novotel Eindhoven Airport (2 km, puh: +31(0)40 252 6575). Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalissa on vain yksi myymälä (Shop & Fly). Belvedair-ravintolassa eri osia: ravintolaan kuuluu lähtöaulan pohjakerroksessa oleva kahvila sekä ensimmäisessä kerroksessa oleva alue, joka on jaettu itsepalvelu- ja á la carte-ravintolaan.

Matkatavarat

Eindhovenin lentokentällä on matkatavarakärryjä, mutta niistä pitää maksaa 1-2 euron pantti. Lähtöaulassa on matkatavarasäilytys. Löytötavaroita voi tiedustella neuvonnasta.

Neuvonta

Keskushallissa on neuvontapalvelu (puh: +31(0)40 291 9818), josta saa lentoja, välilaskumahdollisuuksia, julkista liikennettä ja hotelleja koskevia tietoja. Neuvonnasta voi ostaa myös postimerkkejä, puhelinkortteja, sanomalehtiä ja lahjatavaroita.

Yritykset

Ensimmäisessä kerroksessa on Business Centre, joka tarjoaa palveluita liikematkustajille (puhelin, faksi, kopiointi, tietokone). Lentokentällä voi vuokrata kokouhuoneita. Lisäksi lentokentällä on Business Room -niminen lounge. Loungessa on internet-yhteys kannettaville tietokoneille.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Suurin osa palveluista löytyy pohjakerroksesta (lukuunottamatta Business Centren ravintolaa). Ravintolaan pääsee invahissillä. Lentokentällä on myös inva-wc-tiloja ja pyörätuoliramppeja. Pyörätuoleja saa Eindhoven Handlingista (puh: +31(0)40 251 6142).

P1-pysäköintialueella on vammaisille varattuja invaparkkipaikkoja. Parkkimaksu on sama kuin P4-alueella.

Muut palvelut

Terminaalissa on pankkiautomaatteja ja langaton internet-yhteys. Ensimmäisessä kerroksessa on lääkäripalvelu (Tracel Doctor), jossa voi saada mm. rokotuksia. Lentokentällä on myös ensiapuasema, johon saa yhteyden soittamalla neuvontaan.