Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Sofian lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kymmenen kilometriä Sofian keskustasta itään. Tieviitat eivät ole aina englanniksi, mutta keskustasta lentokentälle vievä tie on kuitenkin viitoitettu englannin kielellä.

Terminaalista 2 pääsee suoraan bussiasemalle. Bussilinja 84 kulkee 15 minuutin välein Orlov Mostiin, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Bussi kulkee Pliska Hotellin vieressä olevan bussiaseman kautta. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 0,70 BGN. Bussilipun voi ostaa bussiasemalla olevalta luukulta. Suurista matkatavaroista veloitetaan ylimääräinen lippu.

Autonvuokraus - Sofian lentokenttä

Terminaalin 2 tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Hertz, Sixt, Budget, Moto-Pfohe Rent-a-car ja Tany Rent. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Lentokenttä on yrittänyt saada epärehelliset taksikuskit kuriin. OK Supertrans -yhtiön taksien käyttö on suositeltavaa (puh: + 359(0)2 973 2121). Tällä taksiyhtiöllä on palvelupiste tuloaulassa. Taksimatka Sofian keskustaan maksaa 10 BGN.

Pysäköinti lentokentällä

Pysäköintialueet sijaitsevat lähellä terminaalia. Lentokentällä ei ole erikseen lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintejä. Parkkimaksu: 2 BGN/7tuntia, 18 BGN/vrk ja 40 BGN/5 vrk. Terminaalin 2 alla on maanalainen parkkihalli, jossa on neljä kerrosta.