Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Hotelli Intercontinental (puh: +359(0)2 807 0707) sijaitsee kuusi kilometriä lentokentältä etelään ja Sheraton Hotelli (puh: + 359(0)2 981 6541) sijaitsee Sofian keskustassa. Molempiin hotelleihin on ilmainen bussikuljetus. Kahden tähden Pliska Hotelli (puh: +359(0)2 971 1077) sijaitsee keskustaan johtavan tien varrella ja lähellä lentokenttää. Booking.com -sivusto tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on kohtuullinen määrä baareja ja kahviloita. Terminaalissa 2 on suuri verovapaiden tuotteiden myymälä. Myös täydenpalvelun Da Vinci-ravintola sijaitsee 2-terminaalissa.

Matkatavarat

Terminaalissa 1 on löytötavarapiste (puh: (+3592) 937-2491).

Neuvonta

Molemmista terminaaleista löytyy neuvonnat. Neuvontaan saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon.

Yritykset

Terminaalin 2 toisessa kerroksessa on Business-luokan lounge, jossa on mahdollisuus käyttää faksia, kopiointikonetta sekä lukea kansainvälisiä aikakausi- ja sanomalehtiä. Loungessa on myös Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Uusi terminaali soveltuu erittäin hyvin liikuntarajoitteisille henkilöille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja vessoja. Neuvonnasta voi pyytää henkilökohtaista apua.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. United Bulgarian pankin vierestä löytyy posti. Ensiapuasema sijaitsee 2-terminaalin pohjakerroksessa. Terminaalin 2 toisessa kerroksessa on myös näköalaterasseja.