Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto, bussi ja taksi

Alicanten lentokentällä on paljon busseja, mutta ne ovat lähes kaikki tilausbusseja. Ainoa Alicanteen menevä bussi (C-6) pysähtyy tuloaulan edessä, ja kulkee aikataulun mukaan 40 minuutin välein. Bussimatka Alicanten keskustaan kestää 40 minuuttia ja maksaa € 1.00. Samalta pysäkiltä lähtee busseja myös Benidormiin ja Murciaan, mutta lähtöjä on harvemmin.

Taksilla pääsee nopeammin Alicanteen (15-20 minuuttia). Esimerkkejä hinnoista: Alicante 14-18 euroa, Torrevieja 50-60 euroa ja Benidorm 60-70 euroa.

Alicantesta pääsee lentokentälle Alicante-Murcia -moottoritietä pitkin (Autovia). Myös N-332 -tie johtaa lentokentälle. Benidormista ajettaessa tulee ajaa A7-moottoritietä (Autopista). Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi kaikilla teillä.

Autonvuokraus Alicanten lentokenttä

Alicanten lentokentällä on edustettuina useita eri autovuokraamoja: Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar ja Record Rent-a-Car. Vuokra-auton voi varata etukäteen myös käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja.

Lentokentän pysäköinti

Terminaalia vastapäätä on pysäköintialue. Parkkimaksu on € 1.50 /tunti ja € 15.00 /vrk. Lentokenttää ympäröivällä alueella on pitkäaikaisempaan pysäköimiseen tarkoitettuja halvempia parkkihalleja. Useimmista halleista on ilmainen bussikuljetus lentokentälle.