Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähimmät vaihtoehdot ovat Holiday Inn Alicante-Playa de San Juan (puh: +34(0)96 515 6185) ja viiden tähden hotelli Sidi San Juan Hotel (puh: +34(0)96 516 1300). Muut vaihtoehdot ovat Hotel Tryp Gran Sol, Hesperia Eurhotel ja Residencia Maya Hotel. Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman hotelleja sekä erinomaiset internet-hinnat. Lisätietoa Alicanten hotelleista saa myös internet-sivuiltamme.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentän ostos- ja ruokailualue on nimeltään Costa Blanca Plaza. Lentokentällä on kahdeksan kahvilaa ja neljä ravintolaa. Lisäksi lentokentällä on kolme tax free-myymälää ja muutama erittäin kiva lahjatavarakauppa.

Matkatavarat

Matkatavarat kannattaa käydä tarkasti läpi matkatavaran luovutusaulassa. Alicanten lentokentän matkatavaroiden käsittelijät eivät aina ole hyväntahtoisia. Valituksen voi tehdä matkatavarahihnojen vieressä olevalla palvelutiskillä. Myös kadonneita matkatavaroita voi tiedustella kyseiseltä palvelutiskiltä. Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Lähtoselvityksen vieressä on neuvonta (puh: +34(0)96 691 9100). Tuloaulassa on myös neuvonta, mutta se on usein hyvin kiireinen. Lentokentän pohjakerroksessa sijaitseva Valencian virallinen matkailutoimisto tarjoaa turisti-informaatiota (puh: +34(0)96 691 9367).

Yritykset

Alicanten lentokentällä ei ole konferenssipalveluita. Lähimmät palvelut löytyvät Holiday Inn Alicante-Playa de san Juan -hotellista (kts. Hotellit), joka sijaitsee kuuden kilometrin päässä lentokentästä. Lähtöaulan ensimmäisessä kerroksessa on Ifach VIP Lounge (puh: +34(0)966 919 149). Loungessa on puhelin, faksi ja internet-yhteys. Lounge on tarkoitettu ainoastaan businessluokan matkustajille.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Vammaisten matkustajien on mahdollista saapua suoraan terminaalin sisäänkäynnin eteen. Sisäänkäynnin vieressä on myös invaparkkipaikkoja. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erityistarpeisiin soveltuvia hissejä, wc-tiloja ja uloskäyntejä. Lentokentältä on mahdollista saada pyörätuoli.

Muut palvelut

Terminaalin pohjakerroksessa on apteekki, mutta se on avoinna vain kello 10.00 - 12.00 ja 16.00 - 20.00. Lentokentällä on 24 h auki oleva ensiapuasema. Sekä pohja- että ensimmäisessä kerroksessa on valuutanvaihtopiste. Lentokentällä on lisäksi pankkiautomaatteja. Lentokenttäpoliisiin saa yhteyden numerosta: +34(0)966 919 223.