Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Corkin lentokentälle ei ole junayhteyttä. Corkin kaupungissa sijaitsevalta Kentin juna-asemalta pääsee junilla kaikkiin tärkeisiin kaupunkeihin Irlannissa. Asema toimii myös Corkissa liikennöivien kaupunkijunien pääasemana.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä Corkin keskustasta etelään. Lentokenttä sijaitsee N27-moottoritien lopussa. Moottoritie jatkuu etelämpänä Kinsaleen vievänä R600-tienä.

Corkiin pääsee puolen tunnin välein liikennöivällä Skylinkin lentokenttäbussilla. Bussi ajaa kaikkiin suurempiin hotelleihin. Corkiin pääsee myös paikallisbusseilla, joilla matka kestää noin 25 minuuttia.

Autonvuokraus - Corkin lentokenttä

Tuloaulassa on useiden eri autovuokraamojen palvelutiskejä: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Irish Car Rentals, Alamo, National ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on takseja. Taksimatka Corkin keskustaan maksaa noin 15 €.

Pysäköinti lentokentällä

Uuden terminaalin vieressä on lyhytaikaiseen pysäköimiseen tarkoitettu parkkihalli, jossa yksi tunti maksaa 2 € ja kuusi tuntia 7,50 €. Lentokentällä on kaksi pitkäaikaispysäköintialuetta, joissa kolme päivää maksaa 17 € ja 15 päivää 60 €. Vapaille parkkipaikoille ohjataan elektronisten ilmoitustaulujen avulla. Usein lentokentän pysäköintipalvelua käyttävät matkustajat ovat oikeutettuja alennukseen.