Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on yksi hotelli, Radisson SAS, joka sijaitsee suoraan terminaalirakennusta vastapäätä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Uuden terminaalin ansiosta Corkin lentokentällä on nykyään paljon enemmän baareja, ravintoloita ja myymälöitä. Lentokentällä ei ole á la carte -ravintolaa, mutta siellä on urheilubaari (suuret televisionäytöt), Starbucks -kahvila ja Subway.

Matkatavarat

Corkin lentokentällä ei ole turvallisuussyistä matkatavarasäilytystä. Löytötavaratoimistoon saa yhteyden puhelimitse (puh: +353(0)21 4329600).

Neuvonta

Tuloaulassa olevien autovuokraamojen ja Londis-kaupan välissä on neuvonta (puh: +353(0)21 4313131).

Yritykset

Jack Lynch Executive lounge on avoinna businessluokan matkustajille, ja se maksaa 20 €. Lähtöaulassa olevaa lähtöporttia 8 vastapäätä on VIP-kortin omaaville ja Aer Lingusin Gold Circle Clubin jäsenille oma lounge. Lounge on avoinna kello 06.00-21.00 (puh: +353(0)21 4328854).

Great Southern Hotelli tarjoaa erinomaiset palvelut liikematkustajille.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Uusi terminaali soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja puhelimia, hissejä ja wc-tiloja. Lyhytaikaispysäköintiin tarkoitetun parkkihallin maatasossa on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Hughes & Hughes -kirjakaupan vieressä on pankki ja valuutanvaihtopiste. Valuutanvaihtopiste (Bureau de Change) on auki maanantaista perjantaihin kello 06.45-20.00 ja viikonloppuisin kello 09.00-18.30. Bank of Ireland -pankki on auki ainoastaan arkipäivisin kello 10.00-16.00. Pankin lähellä on myös kaksi automaattia, joista toisesta saa vain euroja ja toisesta euroja ja Englannin puntia.

Lentokentällä ei ole postia, mutta postimerkkejä voi ostaa pohjakerroksessa olevasta Skyshop -kaupasta.