Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lähin rautatieasema on Bristol Temple Meads. Asema sijaitsee noin 11 kilometrin päässä lentokentästä. Asemalle pääsee suoraan lentokentältä Airport Flyer express -bussilla. Matka kestää 30 minuuttia. Temple Meadsin asemalta on hyvät junayhteydet Lounais-Englantiin, Walesiin ja Lontooseen. Lisätietoa saa Iso-Britannian rautatieyhtiön kotisivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee A38-tien varrella noin 12 kilometrin etäisyydellä Bristolin keskustasta.

Lentokentältä on suora bussiyhteys Bristoliin (Airport Flyer express). Yhdensuuntainen matka maksaa GBP 6,00, meno-paluu GBP 9,00. Lentokentältä kulkee tunnin välein myös paikallisbussi (nro. 121) Weston-Super-Mareen.

Autonvuokraus Bristolin lentokenttä

Terminaalin läheltä löytyy useita eri autovuokraamoja (Avis, Europcar, Hertz, National). Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksimatka Bristoliin kestää 20 minuuttia ja maksaa suunnilleen GBP 15,00. Taksin voi tilata etukäteen Checker Cars -taksiyhtiöstä (online tai puh. +44(0)1275 475000).