Palvelut

Tjenester

Lentokentän pysäköinti

Pysäköintialueiden ja terminaalin välillä on bussikuljetus. Lentokentällä on monenlaisia lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintejä. Silver Zone -alue on tarkoitettu pitkäaikaiseen pysäköimiseen. Premier -alue sijaitsee lähellä terminaalirakennusta. Meet and Greet ja Rapid pick up -alueet ovat suunnattu autoille, jotka hakevat tai saattavat matkustajia. Short Stay on lyhytaikaispysäköinti (maks. 24 tuntia). Lisäksi lentokentällä on erityispalvelu, jonka avulla autosi parkkeerataan nopeasti. Parkkipaikan voi varata etukäteen online. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä ja etukäteenvaraamisesta saa sähköpostitse tai puhelimitse +44 (0)0871 334 4450.

Hotellit

Meadow Cottagen bed &  breakfast -hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat. 

Myymälät ja ravintolat

Myymälöitä, ravintoloita, baareja ja pikaruokaravintoloita löytyy sekä ennen tullia että sen jälkeen.

Matkatavarat

Bristolin lentokentällä on voi palkata matkatavaroille kantajan. Myös matkatavaroiden muovitus on mahdollista. Löytötavaroita voi tiedustella lentokentän neuvonnasta (puh. +44 (0)871 334 4444). Kadonneita matkatavaroita koskevat tiedustelut voi tehdä myös online.

Neuvonta

Terminaalirakennuksen katutasossa (keskellä) on informaatiopiste, josta saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa.

Yritykset

Lentokentällä on vuokrattavissa olevia kokoushuoneita. Neljä toimisto- ja kokoushuonetta on varustettu laajennetuilla palveluilla: faksi, TV-ruudut ja catering (puh. +44 (0)871 334 4444). Lähtöaulassa on lisäksi lounge-tila. Servisair Executive Loungessa on langaton Internet-yhteys, televisio, puhelin yms.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteiset henkilöt on mahdollista saattaa tai noutaa suoraan lentoaseman sisääntulon edestä. Lentokentällä on erikseen varattuja invaparkkipaikkoja. Lentokentältä on mahdollista saada käyttöön pyörätuoleja. Terminaalirakennuksessa on pyörätuoliramppeja, pistekirjoituksella varustettuja kylttejä sekä erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja. Lisätietoa erikoispalveluista saa numerosta + 44 (0)871 334 4444.

Muut palvelut

Terminaalirakennuksessa on valuutanvaihtopisteitä, raha-automaatteja ja postilaatikko. Lentokentän turvatarkastuksesta pääsee nopeammin läpi ostamalla FlyTru -palvelun (GBP 3,95).