Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole vielä hotellia mutta sinne suunnitellaan hotellia, jossa on 150 huonetta. Lentokenttää lähimpänä sijaitseva hotelli on Marriott South (puh: +44(0)151 494 5000), joka sijaitsee lentokentän vanhassa terminaalissa. Express Holiday Inn (puh: +44(0)845 345 0000) sijaitsee 1,5 kilometrin päässä lentokentästä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on kohtuullinen määrä myymälöitä ja ravintoloita. Kuten parkkipaikkoja myös palveluita on liian vähän vastaamaan nopeasti kasvavan matkustajamäärän tarpeisiin. Suurin osa myymälöistä ja ravintoloista menee kiinni ennen viimeisten lentojen laskeutumisia.

Matkatavarat

Löytötavaroita voi tiedustella pohjakerroksessa olevasta palvelupisteestä. Samassa paikassa on myös matkatavarasäilytys.

Neuvonta

Jokaisessa kerroksessa on neuvontapalvelu. Lentoja koskevaa informaatiota saa soittamalla numeroon: +44(0)870 108 8484. Pohjakerroksessa on lisäksi Liverpoolin matkailun edistämiskeskuksen palvelutiski (puh: +44(0)906 680 6886).

Yritykset

Ensimmäisessä kerroksessa on ‘The Cavern Suite’ -tila. Tilaa voi muunnella monin eri tavoin, ja sinne mahtuu 30-80 henkilöä. Lisäksi siellä on muutama pienempi toimisto- ja kokoustila. Lisätietoa saa numerosta +44(0)151 907 1510.

Halewood International Executive Lounge on avoinna kaikille matkustajille, ja se maksaa £16.95. Hinnasta saa alennusta, jos varauksen tekee etukäteen Internet-sivuilla.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelima ja wc-tiloja. Lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Neuvonnasta saa lainaksi pyörätuoleja.

Muut palvelut

Terminaalissa on monta valuutanvaihtopistettä (Travelex) ja pankkiautomaattia. Toisessa kerroksessa on Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita ja langaton yhteys toimii kaikkialla. Liverpoolin lentokentän toisessa kerroksessa on erinomainen rukoushuone. “Rainbow Garden” on uniikki paikka, joka kasvaa ihmisten istuttaessa sinne koko ajan lisää kasveja. Lentokentällä on useita opastettuja kierroksia. Tavallisen lentokenttäkierroksen lisäksi lentokentällä on esimerkiksi liikkeenjohtoa opiskeleville suunnattu erikoiskierros. Lisätietoa(puh: +44(0)151 907 1640).