Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Itä-Midlandsin lentokentälle ei ole junayhteyttä. Lähin juna-asema on East Midlands Parkway yli 6 kilometrin päässä. Asemalle oli ennen shuttle-bussiyhteys, mutta se on lopetettu.

Suunnitelmissa on ohjata London Eustonista Pohjois-Englantiin jo rakenteilla oleva pikajunayhteys lentokentän kautta.

Auto ja bussi

Itä-Midlandsin lentokenttä sijaitsee Derbyn, Leicesterin ja Nottinghamin välissä. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla, koska se on lähellä M1- ja M42-valtateitä. Nottinghamista ajetaan A52:n kautta M1:selle. Lentokentän suunta on selkeästi viitoitettu kaikilla teillä.

Bussiyhteyksiä on useisiin kohteisiin lähiympäristössä. Skylink-yhtiön bussit kulkee Leicesteriin, Nottinghamiin, Derbyyn, Loughboroughiin ja Coalvilleen.

Autonvuokraus Itä-Midlandsin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit on tuloaulassa. Itä-Midlandsin lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz ja National/Alamo. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Checker Cars -yhtiön takseja, jotka ovat ainoat lentokentällä sallitut taksit, löytyy tuloaulan edestä. Matka Derbyyn tai Nottinghamiin maksaa noin 30 puntaa ja Leicesteriin hieman enemmän.

Pysäköinti lentokentällä

Lyhytaikaisessa parkkihallissa ensimmäinen puoli tuntia maksaa 2,20 £ ja sen jälkeen 4,00 £ tunnilta. Pitkäaikaispysäköintialueella hinnat ovat 27,00 £ ensimmäiseltä, 13,00 £ toiselta päivältä ja sen jälkeen 10,00 £ per päivä.