Palvelut

Palvelut

Hotellit

Itä-Midlandsin lentokentällä ei ole hotellia. Lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Thistle East Midlands Airport Hotel (puh: +44(0)871 376 9015), Express by Holiday Inn (puh: +44(0)1509 678 000) ja Hilton East Midlands Airport Hotel (puh: +44(0)1509 674 000). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Itä-Midlandsin lentokentällä on kohtuullisen laaja tarjonta ravintoloita, kahviloita, baareja sekä kauppoja, mukaan lukien suuria Duty Free -myymälöitä.

Matkatavarat

Itä-Midlandsin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Tuloaulassa on löytötavaratoimisto.

Neuvonta

Itä-Midlandsin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyvissä kysymyksissä voi kääntyä neuvontapisteen puoleen keskusaulassa.

Yritykset

Neuvontapiste on varustettu faksilla ja kopiokoneella, mutta Itä-Midlandsin lentokenttä ei tarjoa laajempia yrityspalveluita. Nämä löytyy business-hotelleista lähellä lentokenttää (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Itä-Midlandsin lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on pyörätuoliluiskia, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia ja muita erityispuitteita kuulovammaisille. Lyhytaikaispysäköintialueella on myös varattuja invalidipaikkoja. Avustusta voi pyytää soittamalla keskusnumeroon +44(0)871 919 9000.

Muut palvelut

Keskusaulasta löytyy valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Lentokentän luoteispuolella on ulkoilmamuseo, jossa on näytteillä vanhoja lentokentokoneita.