Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä mutta sieltä pääsee bussilla Algherossa sijaitsevalle rautatieasemalle. Asemalta lähtee junia moniin paikkoihin Sardiniassa, esimerkiksi Olbiaan, Sassariin ja Cagliariin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä Algherosta pohjoiseen, SP44-tien varrella. Kenttä sijaitsee 26 kilometriä Sassarista kaakkoon, ja sieltä tultaessa pitää ajaa SS291-tietä ‘Strada dei Due Mari’ -risteykseen asti, jossa pitää kääntyä vasemmalle Algheron suuntaan. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Lentojen laskeutumisen jälkeen terminaalista lähtee lentokenttäbussi Algherossa olevalle Via Cagliarille. Sama bussi lähtee Algherosta kaksi tuntia ennen lentoa. Ryanairilla on oma bussiyhteys Cagliariin.

Tuloaulassa olevasta matkamuistomyymälästä voi ostaa lippuja paikallisbusseihin, jotka lähtevät terminaalista noin 100 metrin päässä olevalta pysäkiltä.

Autonvuokraus - Algheron lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Autonoleggio Pinna, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Ruvioli, Sardinya ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja (puh: +39(0)79 935035) löytyy tuloaulan edestä. Alghero sijaitsee lentokentän lähellä. Taksimatka keskustassa olevalle Piazza della Mercedelle maksaa suunnilleen 15 €.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta: A ja G. A-alueella voi parkkeerata enintään kuudeksi tunniksi ja se maksaa 3 €. G-alueella kaksi tuntia maksaa 2 € ja neljä tuntia 3 €.  Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +39(0)79 935011).