Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja mutta Algherossa ja Sassarissa on valtava määrä hotelleja, joista suurin osa on meren rannalla. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on muutama myymälä, mutta niiden tuotevalikoima on melko heikko. Lentokentällä myydään paikallisia tuotteita mutta niitä voi ostaa halvemmalla muualta Sardiniasta. Lentokentällä on muutama baari.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä. Löytötavaroita voi tiedustella neuvontapalvelusta (puh: +39 079 935282).

Neuvonta

Tuloaulassa sijaitsevan neuvontapalvelun vieressä on myös turisti-info (puh: +39 079 935124), josta saa tietoa Sardinian turistinähtävyyksistä, majoituksista ja julkisesta liikenteestä.

Yritykset

Algheron lentokentällä on vaatimaton kokoushuone. Lentokentän yleisestä puhelinnumerosta saa lisätietoa kokoustilasta.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Kentällä on erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja sekä pistekirjoituksella kirjoitettuja infotauluja. Neuvonnasta voi pyytää henkilökohtaista saattoapua. Lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Pyörätuoleja saa lentoyhtiöiltä.

Muut palvelut

Tuloaulassa on Banco di Sardegnan pankkiautomaatteja sekä postitoimisto (puh: +39(0)79 936045), jossa on myös pakkauspalvelu, Siba -pakkauspalvelu (puh: +39(0)95 223638). Ensiapuun saa yhteyden menemällä neuvontaan tai soittamalla numeroon: +39(0)79 935221.