Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Anconan lentokentällä olevalta Castelferrettin asemalta (sijaitsee terminaalin edessä) on suora junayhteys Anconan asemalle. Anconasta on hyvät junayhteydet sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kaupunkeihin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Anconan keskustasta. Lentokentältä pääsee eritasoliittymää pitkin suoraan Roomaan, Milanoon ja Bariin kulkeville moottoriteille.

Lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla (Conero-bussiyhtiö) Anconan asemalle. Bussi lähtee terminaalirakennuksen edestä. Bussit liikennöivät joka päivä kello 6.30 ja 19.30 välisenä aikana.

Autonvuokraus Anconan lentokenttä

Tuloaulassa sijaitsee seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Targa Rent ja Autonoleggio Magellano. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerran tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Vapaita takseja löytyy sekä tulo- että lähtöaulan edestä. Taksin voi tilata myös soittamalla numeroon: +39(0)71918221

Lentokentän pysäköinti

Anconan lentokentällä on 640 vartioitua parkkipaikkaa, joista 290 on varattu lyhytaikaiseen pysäköintiin. Haluatko tietää mitä lyhytaikaispysäköinti maksaa? Pysäköiminen on ilmaista ensimmäisten 30 minuutin ajan, ja vuorokausimaksu on EUR 22,70. Pitkäaikaispysäköinti maksaa ensimmäiseltä vuorokaudelta EUR 16,50 ja sen jälkeen EUR 8,50 /vrk.