Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähialueen hotelleista hyvä vaihtoehto on Hotelli Frederico2 (puh. +39(0)731211079). Booking.com tarjoaa lisää hotellivaihtoja sekä online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa hotellihuoneita kilpailukykyisin hinnoin. 

Myymälät ja ravintolat

Anconan lentokentällä on muutama myymälä, ravintola, baari ja pikaruokaravintola. TaxFree-myymälän lisäksi lentokentällä on paikallisia erikoisuuksia myyviä kauppoja. 

Matkatavarat

Löytötavaroita voi tiedustella numerosta: +39(0)712827296.

Neuvonta

Tuloaulan lähellä sijaitsevalta palvelutiskiltä saa lentokenttää koskevaa yleistietoa. Tiedusteluita voi tehdä myös puhelimitse soittamalla numeroon +39(0)7128271 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ancona-aiport.com.

Yritykset

Anconan lentokentällä on yksi VIP-tila, joka on varustettu televisiolla ja Internet-yhteydellä. Lisäksi Anconan lentokentällä on useita vuokrattavissa olevia kokoushuoneita; hinta alkaen EUR 35,00 /tunti. Kokoushuoneen voi varata soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon tai lähettämällä faksin. 

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteisten henkilöiden on erittäin helppo liikkua Anconan lentokentällä. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja wc-tiloja. Terminaalirakennuksen lähellä on useita liikuntarajoitteisille henkilöille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Terminaalissa on pankki, valuutanvaihtopiste ja raha-automaatti. Lisäksi sieltä löytyy ensiapuasema.