Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Brindisin keskustaan pääsee bussilla. Via Bastioni Carlo V -kadulla sijaitsevalta rautatieasemalta lähtee junia muun muassa Lecceen ja Bariin.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee heti Brindisin vieressä, SS16/SS379 -tien varrella. Kaupunkiin johtava tie on merkitty selvästi. Etelämpänä sijaitsevaan Lecceen pääsee Brindisistä SS613-tietä. Matkaa Lecceen on 45 kilometriä, ja se kestää noin 40 minuuttia.

Lentokentän ja Brindisin keskustan välillä liikennöi paikallisbussi. Bussi kulkee saapuvien ja lähtevien lentojen aikataulujen mukaan. Bussimatka kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 3 €. Myös Lecceen pääsee bussilla, matka kestää noin 45 minuuttia.

Autonvuokraus - Brindisin lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja (puh: +39(0)831 597901). Ole tarkkana, että kuski laittaa mittarin päälle tai sovi hinnasta ennen matkan alkua.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on pysäköintialue. Lentokentällä useita eri lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintialueita. Hinnat: kaksi tuntia 1,80 €, kahdeksan tuntia 4,70 €, 24 tuntia 10 €, 3 päivää 10 €/vrk, 4-7 päivää 8 €/vrk ja sen jälkeen 4,80 €/vrk.