Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta lentokentältä on lyhyt matka Brindisiin, jossa useita hotelleja. Lentokentän lähellä on Rama Hotelli Minerva (puh: +39(0)831 555797). Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on rajoitettu määrä myymälöitä, baareja ja ravintoloita. Terminaalissa on kaksi baaria ja yksi ravintola. Lisäksi siellä on automaatteja, joista voi ostaa pikkupurtavaa sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Matkatavarat

Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä. Kentällä on löytötavaratoimisto (puh: +39(0)80 5800224). Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella myös Alitalian numerosta +39(0)831 412028 tai muiden lentoyhtiöiden numerosta +39(0)831 4117208. Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella myös Internet-sivuilta.

Neuvonta

Tuloaulassa olevaan neuvontaan saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Neuvonnasta saa tietoa saapuvista ja lähtevistä lennoista sekä julkisesta liikenteestä. Myös Aeroporti de Puglia tarjoaa neuvontapalvelun (puh: +39(0)80 5800200).

Yritykset

Lentokentällä ei ole faksia ja puhelinta lukuun ottamatta liikematkustajille suunnattuja palveluita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu kohtalaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Kentällä on pyörätuoliramppeja ja yksi inva-wc. Neuvonnasta voi pyytää henkilökohtaista apua.

Muut palvelut

Terminaalissa on pankkiautomaatteja.