Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Lentokentältä on kuitenkin säännöllinen bussiyhteys Cagliarin kaupunkiin (kts. alla). Cagliarin bussiasema sijaitsee rautatieaseman vieressä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kaksikaistaisen S130-tien varrella noin kuuden kilometrin päässä Cagliarin keskustasta. Tieltä pitää kääntyä Via del Trasvolatorin liittymästä.

Lentokentän ja Cagliarin keskustan välillä kulkeva bussi lähtee 30 minuutin välein. Matka Piazza Matteottille kestää 15 minuuttia ja maksaa alle euron. Terminaalin katutasossa oleva kirjakauppa myy bussilippuja. Lisätietoa saa bussiyhtiön kotisivuilta (puh. +39 (0)70 4098327).

Autonvuokraus Cagliarin lentokenttä

Autovuokraamot sijaitsevat terminaalirakennuksen katutasossa (AutoEuropa, EasyCar, Sardinya, Eurorent, MidaRent, Pinna, Matta, Ruvioli, Pintauro, A.M. Service, Dollar Thrifty-Italy by Car ja Budget). Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on taksiasema. Taksimatka Cagliarin keskustaan maksaa suunnilleen EUR 10,00. Taksin voi tilata myös etukäteen esimerkiksi Radiotaxista (puh. + 39(0)70 400 101).

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on 1700 parkkipaikkaa. Lentokentällä on muutamia ilmaisia parkkipaikkoja, jotka on tarkoitettu matkustajien saattamiseen tai noutamiseen. Maksullisia pysäköintialueita: Land Side -alue on suunnattu lyhytaikaiseen pysäköintiin (EUR 18,00 /vrk) ja monikerroksinen parkkihalli pitkäaikaiseen pysäköintiin (EUR 9,00 /vrk).