Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hotelli Sardegna (puh. +39(0)70 286 245) sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on muutama myymälä, ravintola, baari ja pikaruokaravintola. Suurin osa myymälöistä ja ravintoloista sijaitsee lähtöaulan lähellä ensimmäisessä kerroksessa. Terminaalirakennuksen toisessa kerroksessa on lisäksi Panorama-ravintola, jossa on terassi.

Matkatavarat

Matkatavarasäilytys ja löytötavaratoimisto sijaitsevat samassa paikassa tuloaulassa (puh. +39(0)403 735 1449). Katutasossa, lähellä matkatavarahihnoja on kahden eri lentoyhtiön toimistot. Airone (puh. +39(0)70 240 611) ja Sogaerdyn (puh. +39 (0)335 123 2436).

Neuvonta

Tuloaulassa on informaatiopiste, josta saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Samasta paikasta saa myös turisti-infoa.

Yritykset

Liikematkustajille suunnattujen palveluiden keskus on toisessa kerroksessa. Keskuksessa on kuusi toimistoa sekä täysin varustettu konferenssitila (puhelin, faksi, projektori, ADSL- ja langaton Internet-yhteys. Lisätietoa voi pyytää yhteydenottolomakkeen avulla.

Lentokentällä on kaksi VIP-tilaa, jotka on suunnattu ainoastaan businessluokan matkustajille. Nämä oleskelutilat on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Lisätietoa saa puhelimitse +39(0) 70212076 tai sähköpostitse.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Kaikilla pysäköintialueilla on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja. Lisäksi lentokentällä on hissejä ja erikoistarpeisiin soveltuvia wc-tiloja.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankki, valuutanvaihtopiste, posti ja raha-automaatteja. Ensiapuasema sijaitsee terminaalirakennuksen katutasossa (puh. +39(0)70 241344).