Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometriä Genovasta länteen, A10-moottoritien varrella (Genova–Ventimiglio). Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi. Lentokentälle johtava tie päättyy terminaalin edessä olevaan liikenneympyrään.

Kello 06.00 ja 23.20 välisenä aikana lentokentältä pääsee tunnin välein kulkevalla bussilla (AMT Volabus) Genovan rautatieasemalle (Stazione F.S. Principe). Bussimatka kestää 30 minuuttia, ja maksaa 3 €. Bussilippuja voi ostaa postitoimistosta.

Autonvuokraus - Genovan lentokenttä Christoforo Colombo

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Auto Europa, Avis, Easy Car, Europcar, Hertz, Italy by Car, Maggiore, Sixt ja Travelcar. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja (puh: +39(0)10 5966). Taksimatka Genovan keskustaan maksaa noin 20 €, ja se kestää 15 minuuttia.

Pysäköinti lentokentällä

Tuloaulan edessä on pysäköintialue (puh: +39(0)10 6015 273), jossa on tilaa 800 autolle. Parkkeeraaminen maksaa ensimmäiseltä tunnilta 1,50 €, kolme tuntia 3 €, 24 tuntia 12 €, 3 päivää 30 €, ja sen jälkeen 10 €/vrk.

Lentokentän edessä ja Aero Clubin vieressä on vartioimaton pysäköintialue, jonne voi parkkeerata ilmaiseksi kolmen tunnin ajan.