Palvelut

Palvelut

Hotellit

Sheraton Genova Hotelli (puh: +39(0)10 65491) on lentokentän ainoa hotelli, ja se sijaitsee 200 metrin päässä terminaalirakennuksesta. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on rajoitettu määrä myymälöitä. Terminaalissa on yksi verovapaa myymälä, kolme baaria ja yksi itsepalveluravintola.

Matkatavarat

Matkatavarahallissa on löytötavaratoimisto (puh: +39(0)10 6015 407). Lentokentällä ei ole matkatavarasäilytystä.

Neuvonta

Neuvontaa saa yhteyden soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon. Tuloaulassa on matkailutoimisto, joka on avoinna kello 08.00–22.00.

Yritykset

Sala Genova VIP lounge (puh: +39(0)10 6015 380) on avoinna kello 06.00-21.00, ja tilasta löytyy muun muassa Internet-yhteys. Ainoastaan käsimatkatavaroiden kanssa matkustavat henkilöt voivat tehdä lähtöselvityksen loungessa. Loungeen pääsee monien lentoyhtiöiden VIP-korteilla.

Konferenssipalvelut löytyvät lentokentällä olevasta Sheraton Hotellista.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Terminaali soveltuu erittäin hyvin liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Suoraan terminaalin edessä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Terminaalissa on pankkeja (Banca Carige), valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja sekä postitoimisto.