Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometriä Napolista koilliseen, ja sinne pääsee kaupungin keskustasta helposti autolla. Lentokentälle pääsee ajamalla ‘Tangenzialea’ Capodichinon suuntaan, ja kääntymällä ‘Secondigliano/Aeroporto’ -liittymästä.

Lentokentältä kulkee busseja (ANM) Napolin keskustaan (Napoli Centralen rautatieasema) ja sieltä satamaan. Myös lentokenttäbussilla pääsee rautatieasemalle ja Napolin keskustassa sijaitsevalle Piazza Municipion aukiolle.

Autonvuokraus - Napolin lentokenttä

Tuloaulassa on monien autovuokraamojen palvelutiskejä, joista esimerkkinä seuraavat: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore/National, Sixt ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Pyydä kuljettajaa laittamaan mittari päälle tai sovi matkan hinnasta etukäteen.

Pysäköinti lentokentällä

P3 (katettu), P4 ja P6 ovat lyhytaikaispysäköintejä, joihin parkkeeraaminen maksaa ensimmäisiltä kahdelta tunnilta 3,50 €, kuudelta tunnilta 6 € ja 24 tunnilta 25 €. P1 on pitkäaikaispysäköintialue, jossa ensimmäisestä päivästä pitää maksaa 14 € ja sen jälkeen 12 €/vrk.

Internet-sivuilta näkee reaaliajassa missä on vapaata parkkitilaa. Pysäköintipalvelun tarjoaa P5-alueella toimiva Quick No Problem Parking (puh: +39(0)817 896 366).