Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta sitä ympäröivältä alueelta löytyy majoitusvaihtoehtoja. Charming International Hotelli (puh: (0)81 231 1004) sijaitsee lentokentän vieressä kuten myös Millennium Hotelli (puh: (0)81 595 5406). Holiday Inn Napoli (puh: (0)81 225 0111) sijaitsee kahden kilometrin päässä lentokentältä. Jokaiseen edellä mainittuun hotellin on bussikuljetus. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä eriomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Lentokentän ostosalue löytyy 1-terminaalin ensimmäisestä kerroksesta. Alueella on sopiva määrä myymälöitä, joista monet myyvät paikallisia tuotteita, kuten tuoretta mozzarellaa, paikallisia viinejä ja caprilaisia makeisia. Mitä syömiseen ja juomiseen tulee, lentokentällä on kolme baaria, kahvila, Burger King ja itsepalveluravintola Ciao.

Matkatavarat

Tuloaulassa oleva löytötavaratoimisto on auki 24 tuntia vuorokaudessa (puh: +39(0)817 896 765/766).

Neuvonta

Tuloaulasta löytyy neuvonta (puh: +39(0)817 896 259). Neuvonnasta saa lentokenttää, lentoaikatauluja, hotelleja ja nähtävyyksiä koskevaa informaatiota. Neuvonnasta voi palkata myös matkatavaroiden kantajan.

Yritykset

Business- ja konferenssikeskus sijaitsee 1-terminaalin ensimmäisessä kerroksessa (puh: (0)81 7896 633/518). Keskuksesta voi vuokrata täysin varustettuja toimistoja, joissa on videokonferenssilaitteistot. Keskus tarjoaa myös catering- ja sihteeripalvelun.

Lentokentällä on kaksi VIP-tilaa: Air Francen, British Airwaysin ja Lufthansan businessluokan matkustajille tarkoitettu ‘La Terrazza’ sekä Alitalian businessluokan matkustajille tarkoitettu ‘Vanvitelli’.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokentällä on erinomaiset palvelut liikuntarajoitteisille matkustajille. Terminaalissa on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä, puhelimia ja wc-tiloja. Pääsisäänkäynnin edessä olevalla suojatiellä on sokeita henkilöitä auttava äänisummeri. Terminaalin ulkopuolelta löytyy "erikoispainikkeita", joita painamalla paikalle saa henkilökohtaista apua.

Muut palvelut

Tuloaulassa on Punaisen Ristin lääkärikeskus. Terminaalissa saa rahaa monista paikoista; siellä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Lentokentällä on lipunmyyntipalvelu (puh: +39(0)817 896 272/642), josta voi ostaa viime minuutin lentolippuja.