Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Olbian lentokentälle ei ole junayhteyttä mutta busseilla nro 2 ja 10 pääsee Via Gabriele D´Annunziolla sijaitsevalle rautatieasemalle (puh:+39(0)789 22456), joka sijaitsee Olbian keskustassa. Rautatieasemalta kulkee junia Golfo Aranciin, Ozieriin, Sassariin, Macomeriin, Oristanoon ja Cagliariin.

Auto ja bussi

Bussilinjat 2 ja 10 kulkevat Olbiaan, ja ne liikennöivät arkisin suunnilleen 15 minuutin välein. Sunnuntait ja pyhät ovat poikkeus. Lentokentältä on myös bussiyhteys Cagliariin sekä Santa Teresa di Galluraan.

Autonvuokraus - Olbian lentokenttä

Tuloaulasta löytyy 17 autovuokraamon palvelupisteet: Auto Europa, Autonoleggi Demontis (AVIS), Easycar, Ellepì Autonoleggio, Europcar Italia, Eurorent, Happy Car, Hertz Italiana, Italy By Car, Maggiore Rent, Mida Rent, Pinna Autonoleggi, RentCar Sardinia, Ruvioli Rent a Car, Sardinya Autonoleggio, Smeralda Express ja Win Rent. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Takseilla on kiinteät hinnat, matka Olbiaan maksaa 13 € (puh:+39(0)789 22718 of 69150). Lisäksi lentokentällä on palvelu nimeltä Fly2Bus. Palvelun nimi on hieman sekava, sillä voit valita joko yksityisen taksin, joka vie sinut minne tahansa Sardiniaan tai kimppataksin, joka lähtee noin puolen tunnin välein.

Pysäköinti lentokentällä

Vartioitu pysäköintialue sijaitsee suoraan terminaalia vastapäätä (puh: +39(0)789 563 471). Pysäköiminen maksaa kolmelta ensimmäiseltä tunnilta 4,50 € ja sen jälkeen 0,50 €/tunti. Kolme päivää maksaa 22 €, ja sen jälkeen 2,50 €/vrk.